Loading

Tuning Show AMTS

17-Mar-2023 Madjarska/Budimpešta

Tuning Show AMTS je jedan od najvećih i najzanimljivijh sajmova u srednjoj Evropi. Sačinjen je od 10 tema odvojenih događaja na 100.000m2 unutrašnjih i spoljašnjih površina, a sve ih je moguće posetiti kupovinom jedne karte. Sajam će trajati 3 dana od 17-19-og marta. 

Na sajmu će biti izloženo preko 1000 automobila iz svih segmenata automobilske industrije. AMTS uvek traži neverovatne modifikovane automobile koje će dodati našoj kolekciji. Imaćemo i predstavnike iz Srbije u hali B u kojoj će biti izloženi tjunirani automobili i unikatni modifikovani tricikl iz Srbije klubova Adrenalin Niš i Auto Tjuning Kluba Beograd i u paviljonu "A" na štandu br.9 izloženo je još 5 automobila Overtake kluba iz Inđije.

AMTS nudi nagradu Show and Shine, koja uključuje više od 80 nagrada za profesionalne i amaterske izlagače. Nagrade ocjenjuju profesionalci iz Mađarske i svijeta.
Sajam je u skladu sa aktuelnim epidemiološkim i medicinskim protokolima. Prije kupovine ulaznice obavezno pročitajte uslove za učešće! Dodatne informacije na stranici AMTS.

Objavljeno 12-Mar-2023
Video