Loading

Drift Round 3 SDC - DOC

26-Aug-2023 Srbija/Čačak

Ljubitelji drifta, da li ste spremni za još jaču treću rundu koja se održava u Čačku i koju sa nestrpljenjem očekujemo celo leto. Drift show i tuning styling održaće se 26-27. avgusta, kao i na predhodnoj trci u Čačku očekuju nas ozbiljni dueli, vrhunski vozači, zanimljiv drift show, dobro druženje kao i brutalno spakovani automobili za drift koje ćeta moći bliže pogledati u boksu i porazgovarati sa vožačima kao i sa mehaničarima koji su svoje znanje sproveli u delo. Organizatori drifta su najavili novu konfiguraciju staze, još novih vozača kako iz Srbije tako i iz inostranstva i još mnogo toga...

Ko su sudije?

Poseban tročlani sudijski tim ( Milan Samardžić, Dušan Polić i Sava Vidaković ) će i ove godine odlučivati o vožnjama učesnika i dodeljivati bodove na osnovu već poznatih pravila.

U subotu nas u Čačku očekuju dve trke domaćeg šampionata ( u street i pro klasi)  a u nedelju, prva ovogodišnja, međunarodna trka "Day of Champions".

ORGANIZATORI: Auto Tjuning Klub (Zoran i Aleksandar Jokić), Tjuning Stajling Klub Čačak (Marina Trmčić)
PRIJATELJI MANIFESTACIJE: Grad Čačak i AUTOPREVOZ Čačak
SUDIJE: Milan Samardžić, Sava Vidaković i Dušan Polić
DIREKTOR TRKE: Nenad Kravić

NAPOMENE: Učesnici stajling izložbe svoja vozila parkiraju od 10:00-11:00 časova!
Fotografi moraju biti sa prslucima i odeća treba da bude takva da prekriva kolena. Šorcevi i kratke pantalone neće se tolerisati na stazi. Isto važi i za drift taxi.
Ulaz za posetioce od 11h!

Karte

Ulaz za posetioce od 11h!
Cena ulaznica u subotu - 600,00 din; 
Cena ulaznica u nedelju -700,00 din; 

Cena dnevne karte za parking vozila 150,00 din.

Program počinje u 11:00 sati, a finalne trke se voze posle 16 časova. Kao i do sada ovaj trkački vikend ima humanitarni karakter.
Vreme je za drift.

Vidimo se ponovo na mestu pozitivnih vibracija, Čačak!

Objavljeno 27-Jul-2023
Video