Loading

Drag Race 402m Ponikve

01-Jul-2023 Srbija/Ponikve

Dva dana, dve trke, miris zapaljenih guma će se ponovo nadviti nad aerodromom Ponikve. Najbrži automobili iz Srbije i regiona će doći da odmere snage. Tuning kuće će pokazati šta znaju, kao i najbolji mehaničari. Svi koji žele da učestvuju, mogu se prijaviti. Pravilnik će biti isti kao i prethodne godine. Prijave počinju u Junu, biće objavljen tačan datum.

PRVA TRKA
Trka je imala ogroman uspeh sa preko 100 takmičara na samoj trci, oko 250 takmičara na tuning styling i preko 6000 posetilaca. Nasa vizija u budućnosti je da se trka održava dva puta godišnje, u čemu ćemo uspeti uz pomoć sponzora i naše volje i želje.

UČESNICI
Na ovoj vrsti takmičenja učestvuju takmičari iz celog regiona kao sto su Hrvatska, Bosna, Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Madjarska, Austrija, Nemačka, Grčka, Bugarska i mnoge druge zemlje.

STAZA
Aerodrom Ponikve ispunjava sve uslove za ovu vrstu takmičenja. I vodi se kao najbolja staza u regiji. Sama dužina i širina staze ispunjava sve uslove za odrzavanje trke. Nalazi se na samom raskršću svih zemalja, tako da je svima pogodna za dolazak i samim tim imamo uslove za bolju posećenost.

PODRŠKA
Organizacija je bila uspešna takodje i uz pomoć naših sponzora i prijatelja trke kao sto su Monster, Atlas 24h, Turbo servis Užice, Hansaflex, VagspeedShop, Sticker Planeta i naravno uz podršku grada Užice.

Auto udruženje “OVERBOOST RACING TEAM”, osnovano je 2021. godine sa glavnim ciljem organizacije trka na 402m u Srbiji. Glavne pokretače čine vozači ove discipline kao i veliki broj prijatelja i obožavaoca Auto-Moto sporta.

Objavljeno 07-Jun-2023
Video