Loading

Čačak Drift Round 2 SDC - DOC

25-May-2024 Srbija/Čačak

Ljubitelji drifta, da li ste spremni za još jaču drugu rundu koja se održava u Čačku i koju sa nestrpljenjem ocekujemo. Drift show i tuning styling održaće se 25-26. maja, kao i na predhodnoj trci u Bijeljini očekuju nas ozbiljni dueli, vrhunski vozači, zanimljiv drift show, dobro druženje kao i brutalno spakovani automobili za drift koje ćete moći bliže pogledati u boksu i porazgovarati sa vožačima kao i sa mehaničarima koji su svoje znanje sproveli u delo. Organizatori drifta su najavili novu konfiguraciju staze, još novih vozača kako iz Srbije tako i iz inostranstva i još mnogo toga...

Ulaz za posetioce od 11h!
Cena ulaznica u subotu - 800,00 din; tribine -1.500 din.
Cena ulaznica u nedelju -1.000,00 din; tribine -2.000 din.
Cena dnevne karte za parking vozila 200 din.

Poseban tročlani sudijski tim ( Milan Samardžić, Dušan Polić i Sava Vidaković – u subotu je jedan od sudija i Milan Šupica) i ove godine će odlučivati o vožnjama učesnika i dodeljivati bodove na osnovu već poznatih pravila.

Šta će se dešavati na drugoj rundi u maju?
U ovoj drugoj rundi voze se trke u SDC i DOC drift šampionatima. U subotu nas u Čačku očekuju dve trke domaćeg šampionata ( u street i pro klasi) a u nedelju, prva ovogodišnja, međunarodna trka "Day of Champions".

Objavljeno 23-May-2024
Video