Loading

Finalna drift runda u Čačku

12-Oct-2024

Drifteri u Čačku, po mnogo čemu nesvakidašnji doživljaj, slika koja se teško može videti na nekom drugom autodromu. Pobeda na omiljenoj stazi draža je od svih drugih, pa će se preko 30 domaćih vozača u obe klase (street i pro) SDC šampionata pobrinuti da u subotu, 12. oktobra, uživate u njihovim bravurama i po prvi put, izmame vaše oduševljenje i aplauze pod svetlima reflektora.

Drugog dana takmičenja, u nedelju 13.oktobra, voziće se finalna runda regionalne drift serije “Day of champions”. Tradicionalno, ovaj šampionat, okuplja veliki broj takmičara iz zemlje i regiona, koji se iz godine u godinu znatno povećava. Pored velikog broja vozača iz Srbije, tu su vozači iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Mađarske...Rezultate uživo možete pratiti na platformi BRAGA race.

Gledaoce, koji predstavljaju veliku podršku drifterima, očekuje pravi trkački doživljaj uz mnogo pratećeg sadržaja kako na stazi, tako i pored nje. Nakon popularnog drift taksija koji će se u subotu voziti od 11:30 do 13:15, a u nedelju od 11:40 do 13:20 časova, imaće priliku da uživaju u stajling izložbi, odnosno veštini preuređivanja vozila po želji vlasnika, kao i performansama trajkova i zanimljivim vožnjama RC automobila. Ozbiljni dueli, vrhunski vozači sa svojim brutalno spakovanim automobilima koje će posetioci imati priliku da pogledaju izbliza, popričaju sa vozačima, njihovim mehaničarima koji su svoje znanje, a „pilotove“ želje, sproveli u delo, učiniće nezaboravnim predstojeći vikend automobilizma u Čačku.

Ulaz za posetioce je od 11 časova. Cena karte za subotu iznosiće 800, dok će u nedelju ulaznica biti 1000 dinara. Za one koji žele svoje mesto na VIP tribinama u subotu cena karte će biti 1800, a 2200 dinara drugog dana takmičenja. Karte se kupuju na ulazu, na dan trke. Trke se voze pod okriljem Srpskog sportskog automobilskog saveza (SSAS), a organizuje ih SAK Auto Tjuning Klub Beograd i ASU Tjuning Stajling Čačak uz pomoć lokalne smouprave grada Čačka.

Objavljeno 12-Oct-2024