Loading

Tuning Styling Paraćin

21-Apr-2024 Srbija/Paraćin

Nedavno smo na platformi BragaRace otvorili prijave za Styling takmičare i za kratko vreme se registrovalo preko 120 učesnika. Bliži nam se prvo Takmičenje u  Styling-u u najavljeno za 21. april u Paraćinu koje organizuje klub "Fast Crew Gentlemans" u saradnji sa Srpskim Sportskim Automobilskim Savezom (SSAS).
Ovo je prvi događaj u Srbiji na kom će se ocenjivanje vršiti putem softvera i učesnici će imati prikaz svojih rezultata po završetku događaja. Sudije će uz pomoć tablet uređaja ocenjivati modifikovane automobile, što znači da će učesnici sa takmičarskim brojem i njihov automobil biti registrovani u sistemu. I samim tim imaju olakšanu mogućnost da se pojavljuju na skupovima. Prijave su i dalje otvorene.
Tako da ako želite da učestvujete na Styling takmičenjima, možete se jednostavno registrovati preko platforme BragaRace i uneti podatke o vašem automobilu. Na ovoj platformi možete pogledati do sada sve unete automobile, više se informisati o predstojećim događajima, a u prilogu vesti nalaze se slike nekih od automobila prijavljenih za takmičenje.

Registracija učesnika:
Kliknuti na LINK ZA REGISTRACIJU 
Izabrati opciju Tuning Styling i popuniti podatke

Registracija automobila 
Kliknuti na LINK ZA REGISTRACIJU i popuniti podatke o automobilu 

Vidimo se na događaju
 

Objavljeno 08-Apr-2024